(096) 930 12 15

(063) 475 31 30

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

м. Київ, вул. Борщагівська 154 а,
ТЦ Аркадія

Працюємо: Пн-Пт: 09:00 - 19:00,
Сб: 10:00 - 15:00, Нд: вихідний

Шановні клієнти! Зателефонуйте попередньо з нашим менеджером, він допоможе вам знайти наш офіс в ТЦ "Аркадія"

Пластикові вікна і скління балконів в Києві та області

Пн-Пт: 09:00 - 19:00, Сб: 10:00 - 15:00, Нд: вихідний

 

Як правильно вибрати склопакет? Характеристика склопакетів

Що потрібно знати про склопакети при покупці пластикового вікна?

При виборі металопластикових вікон не всі розуміють, наскільки важливим є вибір склопакета, і в підсумку більшість надає величезного значення брендам ПВХ профілів, що насправді не є основним фактором при виборі теплого пластикового вікна.

Вибір склопакета - це дуже важливе питання в покупці металопластикового вікна, тому що склопакет відповідає за теплоізоляцію і шумоізоляцію. Для приміщень, які розташовано поблизу автомагістралей, залізниць, аеропортів, використовується двокамерний склопакет.

Якщо вам потрібно тепле вікно, тому що кімната погано опалюється або це дитяча кімната, або ви опалюєте кімнату (будинок) електрикою, то в цілях економії потрібно вибрати максимально теплий склопакет. По-перше, склопакет повинен бути двокамерним з максимальною товщиною або як мінімум однокамерний з енергозбереженням. Але для початку невеликий роз'яснення для клієнтів, які ще не стикалися з покупкою вікон ПВХ: однокамерний склопакет має два скла і простір між ними називається камерою, двокамерний склопакет - це три скла і відповідно він має дві камери.

Також для гарної тепло- і звукоізоляції дуже важлива товщина склопакета. Чим товщі пластикове вікно тим товщі може бути склопакет, наприклад: на ПВХ профіль товщиною 60 мм максимальна товщина склопакета 32 мм 4-10-4-10-4, на ПВХ профіль 70 мм макс. товщина склопакета - 40 мм 4-14-4-14-4, а на профіль 88 мм макс. товщина склопакета складає 52 мм (4-12-4-12-4-12-4). Вищевказані позначення склопакета - це технічна характеристика, яка означає: 4 - товщина скла, а 14 - це відстань між стеклами. Як ви помітили відстань (дистанція) між стеклами може бути різною, чим вона більша, тим краще тепло- і звукоізоляція.

Також склопакет може бути броньованим (триплекс) і різної товщини (4 мм, 6 мм), що так само важливо для звукоізоляції. Ще існують склопакети з різними покриттями, наприклад, скло з позначенням 4i - це енергозберігаюче і-скло. Для прикладу (4i-16-4) - позначає однокамерний склопакет з одним енергозберігаючим склом, а 4Т - це склопакет з тонуванням.

Склопакети в розрізі

Що ж являє собою теплоотражающий або енергозберігаючий склопакет?

К-скло це звичайний склопакет, який покривається шаром срібла або титану, товщина такого шару 0,12 мкм. При використанні такого скла в склопакеті воно відображає, з зовнішньої сторони, взимку холод, а влітку запобігає потраплянню тепла в приміщення, за рахунок чого влітку ви зберігаєте прохолоду в приміщенні, а взимку економите на опаленні.

Склопакет з газом аргоном - цей склопакет наповнений інертним газом. Їх існує кілька видів: ксенон, криптон, але в основному всі компанії використовують газ аргон, так як він на порядок дешевше за інші гази, цей газ має гарну теплопровідність, за рахунок чого склопакет з аргоном буде на порядок тепліше, ніж склопакет з простим повітрям всередині.

Склопакет з аргоном
склопакет з аргоном

Як працюють мультифункціональні склопакети Climaguard Solar

Звичайне скло легко впускає і випускає тепло а енергозберігаючий склопакет ClimaGuard Solar (Клима Гард Солар) мульти функціональне скло яке поєднує в собі сонцезахисні і енергозберігаючі властивості. під впливом електричного поля на скло наносяться частинки позитивно заряджених іонів срібла нікель хрому титану при нанесенні такого шару в кілька нано метрів скло не змінюючи кольору залишається таким же прозорим а ось друга сторона змінила свої властивості і тепер може відображати сонячні промені точно таку ж функцію воно виконує взимку воно відображає тепло всередині комнати.Следует помітити що це скло влітку охолоджує кімнату, що дає економити на охолодженні (використанні кондиціонера) а взимку не випускає тепло значить економити витрати на економії ... такий склопакет дуже швидко окупиться так як електроенергія для кондиціонера газ, або та ж електроенергія для опалення взимку щяс коштує не мало.

В результаті повторимося, назва вашого вікна або виробника, будь-то український, німецький або турецька - зробить ваш будинок тепліше і затишніше, як це зробить правильно обраний склопакет!

Наша компанія Дом Окон здійснює заміну склопакетів в металопластикових вікнах в разі запотівання усередині пакета (негерметичність склопакет), розбили, або пустив тріщину внаслідок відколів, або ж заміна для енергоефективності з однокамерного на двох камерний з напиленням, аргоном, і.т.д. Виконуємо роботи по доставці, заміром, установці склопакетів в Києві (Борщагівка, Святошино, Оболонь, Теремки, Поділ, Лук'янівна, Виноградар, Новобелечі, Академмістечко, Тріщина, Дарниця, Русанівка, Березняки), та Київській області: Вишневе, Макаров, Ворзель, Чабани , Вишгород, Ірпінь, Буча, Боярка, Софіївська борщаговка, Петропавлівська борщаговка всі ціни на склопакети, і на послуги (завмер, установка, доставка) уточнювати у менеджера.

У нашому офісі є стенди зі зразками різних шпросів для склопакетів

Компанія «ДОМ ОКОН» здійснює доставку, монтаж і заміну зіпсованих (битих або з запотівання усередині) однокамерних склопакетів на духкамерние або з енергозбереженням по Києву: (Троєщина, Дарниця, Борщагівка, Позняки, Осокорки, Оболонь, Голосіївському, Святошино, Веноградарь, Біличі, Новобіличі, Солом'янка, Чайка, Поділ, Куренівка, Відрадний, Жуляни, Берковец, Чоколівка, Академмістечко, Печерськ, Березняки, Русанівка, Лісовий масив, Веноградарь, Теремки, Харківський, Академмістечко) і Київської області: Ірпінь, Буча, Вишгород, Гаврилівка, Вишневе, Боярка, Васильків, Немішаєве, Бородянка, Макарів, Демидов, Гостомель, Ворзель, Києво-Святошинський район, Дмитрівка, Клавдієво, Тарасівка, Крюковщина Коцюбинське, Білогородка, Димер, Хотів, Гатне, Софіївська Борщагівка, Петропавлівська Борщагівка, Чабани, Нові Петрівці.

Склопакети, установка в КиєвіСклопакети, монтаж в Києві

Запис на консультацію і замір

Зв'яжіться з нами за вказаними контактними даними і залиште заявку -
наші фахівці оперативно проконсультують Вас.

Виклик замірника і консультація фахівця.

Записатися

Як відбувається процес замовлення

Залишаєте заявку на сайті або телефонуєте
Наші фахівці зроблять замір і розрахунок вартості вашого замовлення
Виготовимо ваше замовлення в найкоротші терміни і здійснимо професійний монтаж
Насолоджуєтеся якістю і функціональністю конструкцій